Κατηγορίες
Κανείς Μόνος 2020

Το «καλάθι» της εβδομάδας – Κάλεσμα Συμμετοχής – Συντονισμός

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι!

Όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αφήνω χώρο στο διπλανό μου. Λειτουργώ συνεργατικά και συμπληρωματικά. Πειθαρχημένα και «καλοκουρδισμένα». Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει η μονάδα μέσα στο σύνολο.

Η συνεργασία του ΣΜΒΕ με την ομάδα M-eating Hub απέδωσε τους πρώτους καρπούς. Μοιραστήκαμε την φιλοσοφία της ομάδας αυτής, για την διαχείριση της τροφής και όχι για την άκριτη κατασπατάλησή της.

Στην πρώτη μας διανομή λοιπόν, 45 άτομα συμμετείχαν στη διανομή τροφίμων στις οικογένειές τους. Όλοι άνθρωποι του κλάδου μας.

Για όλους αυτούς οι οποίοι είναι κοντά στα σωματεία, αλλά και για όλους αυτούς, που παραμένουν μακριά και απογοητευμένοι, λέμε πως ήρθε η στιγμή να «βάλουμε πλάτη» ο ένας στον άλλον.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη διανομή τροφίμων από άποψη και όχι αποκλειστικά από την ανάγκη που κορυφώνεται στις μέρες μας.

Η ημέρα, η ώρες και ο τόπος διανομής θα ανακοινώνονται σε επικαιροποιημένη δημοσίευση.
Η επόμενη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/11/2020 και ώρα 15:00 έως 18:00

Σκοπός μας είναι, η πρωτοβουλία μας αυτή να διατηρηθεί, για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όπου η πανδημία δημιουργεί οριακές συνθήκες στη ζωή μας.

Μπορείτε επιπλέον να δηλώνετε συμμετοχή με ένα απλό μήνυμα στο: https://www.facebook.com/fotiou.maria.18

Ισχύουν βέβαια και οι τηλεφωνικοί αριθμοί που οποίοι έχουν ανακοινωθεί στο σάιτ του ΣΜΒΕ 6946512315 Χριστόπουλος Θοδωρής, 6949402611 Κεχαγιάς Δημήτρης & 6938783235 Γκούβας Κωνσταντίνος

Φίλες και φίλοι, σας καλούμε να έρθετε κοντά μας. Σας καλούμε να κάνουμε μαζί αυτό το βήμα της συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.Β.Ε

Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020