Κατηγορίες
Κανείς Μόνος 2020 Το Καλάθι της Εβδομάδας

Το Καλάθι της Εβδομάδας

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub ξεκινάει άμεσα διανομή τροφίμων, για τη στήριξη των καλλιτεχνών της πόλης που το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν.
Δεδομένων των συνθηκών διαβίωσης στις οποίες έχουν οδηγηθεί εκατοντάδες άνθρωποι των τεχνών εξαιτίας της πανδημίας, ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος ξεκινά, σε συνεργασία με το M-Eating Hub, τη δράση “Το Καλάθι της Εβδομάδας“. Η δράση αυτή αφορά στη διανομή τροφίμων φρέσκων, μακράς διαρκείας και μαγειρεμένων γευμάτων σε συναδέλφους που το έχουν ανάγκη.

Σκέψη και μέλημά μας είναι πρωτίστως να ανακουφιστούν, έστω και στο ελάχιστο, οικογένειες πληττόμενων συναδέλφων από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η πρωτοβουλία ισχύει και αφορά όλους τους μουσικούς της πόλης, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των οικείων σωματείων η όχι. Αφορά επίσης τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων στο θέαμα – ακρόαμα (ηχολήπτες, φωτιστές, χορευτές, κλπ).

Η διανομή των τροφίμων λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή και ώρα 15:00-18:00 από τα γραφεία του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, Φιλικής Εταιρίας 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραλαμβάνουν τρόφιμα, να δηλώσουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ στα παρακάτω τηλέφωνα: 6946512315 Χριστόπουλος Θοδωρής, 6976580493 Φωτίου Μαρία και 6947274532 Γιαγκούδης Μπάμπης.

Παρακαλείστε όλοι να ενημερώσετε ή και να παροτρύνετε συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν λάβει γνώση της δραστηριότητας αυτής, εκ μέρους του Συλλόγου. Επίσης καλείστε όλοι να συνδράμετε τους πληττόμενους συναδέλφους, έτσι ώστε να ξεπεράσουν την πιθανή συστολή που θα τους οδηγήσει άδικα να μην επικοινωνήσουν και βέβαια, τελικά να μην ωφεληθούν από αυτό το ελάχιστο βοήθημα.

Θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια.

Mε την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Ενημέρωση 21/10/2020: Τρόπος συμμετοχής και σημείο διανομής.