Κατηγορίες
Δηλώσεις Υποστήριξης Κανείς Μόνος 2020

Είμαστε τα Υπόγεια Ρεύματα

Είμαστε τα Υπόγεια Ρεύματα. Για εμάς που επιλέξαμε να ζήσουμε εκτός των διάφορων κυκλωμάτων, το κύριο μέσο βιοπορισμού είναι οι συναυλίες οι οποίες φυσικά ακυρώθηκαν επ’ αόριστον.

Είμαστε 3 μουσικοί που, όπως χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί μας μουσικοί αλλά και όλοι οι άνθρωποι των ειδικοτήτων (ηχολήπτες, τεχνικοί, παραγωγή κλπ) που φροντίζουν για την πραγματοποίηση των συναυλιών, δεν έχουμε πάρει κανένα οικονομικό βοήθημα μέχρι σήμερα αφού η κυβέρνηση έχει φροντίσει να βάλει προϋποθέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ώστε να στηρίξει όσους λιγότερους γίνεται. Μετά τις ανακοινώσεις και την παραπληροφόρηση από μεριάς της κυβέρνησης και των μέσων μαζικής “ενημέρωσης”, μάθαμε ότι θα δοθούν άλλα 9 εκατομμύρια στα κανάλια (σύνολο 20!). Λεφτά υπάρχουν, το θέμα είναι σε ποιους μοιράζονται.

Με αυτό το μήνυμα ενώνουμε τη φωνή μας με όλους και όλες που φωνάζουν δυνατά τις αλήθειες αυτής της χώρας και καλούμε όλους εσάς, τους φίλους μας και τους πραγματικούς υποστηρικτές μας, να κάνετε το ίδιο.

Info: Υπόγεια Ρεύματα Facebook Page