Κατηγορίες
Κανείς Μόνος 2020

Τρίτη εβδομάδα συντροφιά με το Καλάθι της εβδομάδας

Ο ΣΜΒΕ σε συνεργασία με το M-Eating Hub (Fix in art) υλοποίησε με επιτυχία την τρίτη κατά σειρά διανομή τροφίμων και νωπών προϊόντων, σε πάνω από 70 οικογένειες συναδέλφων που δοκιμάζονται, από τις επιπτώσεις της κρίσης και της πανδημίας.

Με έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας, στην διαλογή μα και την τυποποίηση-συσκευασία των προϊόντων, η ωφέλεια της δράσης του σωματείου μας, διαχύθηκε στην καλλιτεχνική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, με σεβασμό στους ομότεχνους μα και στις ανάγκες όλων μας.

«Μαθαίνουμε» από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αυτορυθμιζόμαστε, επιμένοντας να παραμένουμε ανοιχτοί στην κρίση των συμμετεχόντων. Στόχος μας η βέλτιστη αποτελεσματικότητα της προσπάθειάς μας.

Ευχαριστούμε:

Τους εθελοντές του M-Eating Hub. Τις εταιρείες ΚΟΥΚΑΚΗ και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ οι οποίες μας προσέφεραν αυτή την εβδομάδα τα προϊόντα τους. Όλους τους άγνωστους συντοπίτες, οι οποίοι επικοινωνούν και διαθέτουν την δουλειά τους εθελοντικά, δηλώνοντας το παρόν τους στο πλευρό μας. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις συναδέλφους, Θοδωρή Χριστόπουλο, Μαρία Φωτίου και Μπάμπη Γιαγκούδη, οι οποίοι με συνέπεια, επιμέλεια και ειλικρινή χαρά, βγάζουν όλη την δουλειά από πλευράς ΣΜΒΕ.

Η διανομή καθιερώνεται για τις Παρασκευές κάθε εβδομάδας και ώρα 15:00 έως 18:00 από τα γραφεία του ΣΜΒΕ Φιλικής Εταιρείας 11 τηλ. 2310271698.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Παρακαλούμε, να δηλώνετε όσο πιο σύντομα μέσα στην εκάστοτε τρέχουσα εβδομάδα, την συμμετοχή σας στην διανομή. Μας διευκολύνετε αφάνταστα.

Κάντε το βήμα προς την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη. Ας κάνουμε παρέα το βήμα προς την ευγενή διαχείριση της «τροφής» και όχι στην κατασπατάλησή της.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…