Κατηγορίες
Κανείς Μόνος 2020 Κοινωνικό Ιατρείο - Κοινωνικό Φαρμακείο

Σύμπραξη του Σ.Μ.Β.Ε. με το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης

Σύμπραξη του Σ.Μ.Β.Ε. με το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία αλληλέγγυων ιδιωτών Γιατρών και Επαγγελματιών Υγείας.

Στοιχειώδης πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για τους μουσικούς – καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης.

Αγαπητοί συνάδελφοι!

Για το μήνα Νοέμβριο (2020) μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΙΑ Θεσσαλονίκης, για την παροχή φαρμακευτικής φροντίδας κλείνοντας τηλεφωνικά ραντεβού στην γραμματεία του Κοινωνικού Ιατρείου τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και ώρες 10-12 πμ καθώς και Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 6-8 μμ.

Σύντομα θα υπάρξει η διαθεσιμότητα των αλληλέγγυων προς τον Σ.Μ.Β.Ε. γιατρών όπως και αυτών του Κ.Ι.Α., οι οποίοι θα δέχονται στα ιατρεία τους. Για τα ραντεβού και τις ειδικότητες πληροφορίες στη Γραμματεία του Κ.Ι.Α.

Μέχρι το τέλος Νοέμβρη δυστυχώς δεν θα γίνεται καμία κλινική εξέταση στις εγκαταστάσεις του Κ.Ι.Α., σε κανέναν ασθενή λόγω της πανδημίας covid-19, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Όμως η βάρδια φαρμάκου γίνεται με τη συμμετοχή γιατρού οπότε θα μπορούν οι προσερχόμενοι στο Κοινωνικό Φαρμακείο να συζητήσουν με γιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Για οτιδήποτε έκτακτο και επείγον περιστατικό ενημερώνετε τη Γραμματεία του Κ.Ι.Α. και αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω του δικτύου των εξωτερικών συνεργατών καθώς και των νοσοκομειακών γιατρών, αυτό θα δρομολογείται.

Ελπίζουμε το Κ.Ι.Α. από αρχές Δεκεμβρίου να είναι σε θέση να παρέχει με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του, τη δυνατότητα μίας ολοκληρωμένης φροντίδας από τους γιατρούς του ιατρείου, καθώς και παραπομπές σε άλλες ειδικότητες εξωτερικών συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένων και αυτών, της λίστας των αλληλέγγυων προς τον Σ.Μ.Β.Ε. γιατρών.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι για να προσέρθει κάποιος στο Κοινωνικό Ιατρείο χρειάζεται μόνο ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τους κανόνες ασφάλειας που επιβάλλεται να τηρούνται αυστηρά οι προσερχόμενοι θα ενημερώνονται από την τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του Κ.Ι.Α.

Δείτε επίσης: Κ.Ι.Α. – Σ.Μ.Β.Ε. Κοινή ανακοίνωση – Δελτίο τύπου

Πληροφορίες:
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2310520386
Διεύθυνση: Αισώπου 24, e-mail: koinwniko.iatreio@gmail.com
Ο ιστότοπος του Κ.Ι.Α. είναι: kiathess.gr
Ο ιστότοπος του Σ.Μ.Β.Ε. είναι: smve.gr