Κατηγορίες
Ανακοινώσεις Επιστολές Επιστολές του Συλλόγου μας Κανείς Μόνος 2020

Επιστολή του ΣΜΒΕ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος
Αρ. Πρωτοκόλλου 1911
Θεσσαλονίκη 02/04/2020

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε!
Συγχαρητήρια για την εκλογή σας!
Είθε η παρουσία σας στον προεδρικό θώκο, να προσδώσει στο κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα της χώρας μας το «ανθρώπινο» πρόσωπο το οποίο ποθούν όλοι οι πολίτες αυτού του τόπου. Καλή επιτυχία στο έργο σας!

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μουσικοί και γενικότερα οι άνθρωποι του χώρου της τέχνης, μετά την εξαίρεσή τους από τα έκτακτα μέτρα στήριξης.

Εδώ και μέρες έχουμε κοινοποιήσει στον Πρωθυπουργό και στους αρμόδιους Υπουργούς επιστολή την οποία συνυπογράφουν οι κορυφαίοι Έλληνες του χώρου της μουσικής, προεξάρχοντος του Μίκη Θεοδωράκη!

Σας παρακαλούμε να λάβετε γνώση του θέματος. Αφορά το σύνολο των αφανών ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο του ακροάματος – θεάματος.

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και γρήγορα από τους δύο παρακάτω συνδέσμους της ιστοσελίδας μας.

Ανοιχτή επιστολή – γνωστοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Μ.Β.Ε. με θέμα την διεύρυνση των προϋποθέσεων για την παροχή της έκτακτης επιδότησης

Στήριξη Μίκη στην πρωτοβουλία του ΣΜΒΕ

Με τιμή!
Ο πρόεδρος Πέτρος Καράλης
Ο Γ. Γραμματέας Θόδωρος Χριστόπουλος

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου:
Δημήτρης Ζερβουδάκης,
Μαίρη Δούτση,
Χαράλαμπος Γιαγκούδης,
Θανάσης Μηλιώκας,
Χριστίνα Κωστάκη,
Νίκος Γρηγοριάδης,
Δημήτρης Σφίγγος