Κατηγορίες
Ανακοινώσεις

Προσφορά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για Καλλιτέχνες

Σειρά εκπαιδευτικών ομιλιών από καλλιτέχνες και εξειδικευμένους επαγγελματίες που απευθύνονται σε μουσικούς, τραγουδιστές, δημιουργούς και όσους εμπλέκονται σε διαφόρους τομείς των δημιουργικών βιομηχανιών.

Στο πλαίσιο της εύκολης πρόσβασης, τα σεμινάρια αυτά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρέχονται στην τιμή ενός θεατρικού εισιτηρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να τα παρακολουθήσουν.

Με εστίαση την σύγχρονη ψηφιακή εποχή και μέσα από αληθινά case studies, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με αληθινές ιστορίες καλλιτεχνών που ξεπέρασαν τα πρακτικά εμπόδια και κατάφεραν να διακριθούν. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για όλες τις ομιλίες. Σκοπός των ομιλητών, πέρα από τον διαμοιρασμό των γνώσεων είναι να δημιουργήσουν διασυνδέσεις και μία κοινότητα δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου, που μπορεί να λειτουργεί υποστηρικτικά. Οι εισηγητές, συνδυάζοντας τη θεωρητική και την πρακτική γνώση, προσφέρουν νέες αλλά και χιλιο-δοκιμασμένες τεχνικές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους δημιουργούς να πάνε το έργο τους στο επόμενο επίπεδο.

Μπορείτε να διαβάσετε το newsletter και να επισκευθείτε το www.Creative-Talks.com για περισσότερες πληροφορίες.

Έχει δημιουργηθεί ένα κουπόνι με κωδικό “ΣΜΒΕ” αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου που αποδίδει έκπτωση σε οποιαδήποτε ομιλία αποφασίσουν να παρακολουθήσουν.

Για να πάρουν τα μέλη του συλλόγου την έκπτωση 30% πρέπει:
1) να συνδεθούν εδώ https://www.eventora.com/el/Events/creative-industry-seminars
2) να επιλέξουν το / τα σεμινάριο/α που τους ενδιαφέρουν
3) να προχωρήσουν στην πληρωμή και
4) να προσθέσουν στο πλαίσιο Κωδικός κουπονιού το ΣΜΒΕ και να πατήσουν καταχώρηση.

All Speakers POSTER