Κατηγορίες
Ανακοινώσεις Ασφαλιστικό - Επιδόματα Δηλώσεις Υποστήριξης Κανείς Μόνος 2020

«Η μουσική δεν είναι μόνο απόλαυση» – Ο Δημήτρης Μυστακίδης έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο

Με χιούμορ και καλλιτεχνική ευαισθησία ο Δημήτρης Μυστακίδης έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο για να σχολιάσει την κατάσταση που βιώνουν οι μουσικοί αυτό το διάστημα και κάνει έκκληση να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης των ανθρώπων που πλήττονται από τον κορονοϊό.

«Τα 800 ευρώ τα παίρνουν όλοι εκτός από τους μουσικούς. Διάβασα τα μέτρα που ανακοίνωσε η Μενδώνη για τον πολιτισμό. Καλά εμάς μας έχουν χεσμένους. Δέκα χρόνια με την κρίση και τώρα με αυτό μας τελειώσανε. Λέτε να κάνουμε τη μπάντα φιλαναγνωστική λέσχη;», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο.

«Η μουσική για κάποιους είναι απόλαυση, αλλά για άλλους επάγγελμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τέλος.

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος έβγαλε ανακοίνωση με την οποία περιγράφει τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι. «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να λύσουμε το πρόβλημα της μη επιδότησης του μεγαλύτερου ποσοστού των μουσικών και γενικότερα των καλλιτεχνών ανά την Ελλάδα, σε αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο, την οποία περνάει ο κόσμος και η χώρα μας. Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες, τους δημιουργούς τους φορείς διαχείρισης, καθώς και τα αδελφά σωματεία μα και όλους τους εμπλεκόμενους η ενδιαφερόμενους, να συνταχθούν στην προσπάθειά μας», αναφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Ήρεμα το λέω.

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Full Mistakidis στις Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Πηγή: koutipandoras.gr