Κατηγορίες
Ανακοινώσεις Ασφαλιστικό - Επιδόματα Κανείς Μόνος 2020

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, η οποία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες με δυναμική μας παρέμβαση σε όλους τους ιθύνοντες μα και σε φορείς, βρίσκει γόνιμο έδαφος μεταξύ καλλιτεχνών και δημιουργών!

Υπογράψτε το κείμενο του ΣΜΒΕΣυλλογή υπογραφών στο facebook.
Δείτε τις υπογραφές. Υπογράψτε προσθέτοντας σχόλιο και κοινοποιήστε.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε μα και να λύσουμε το πρόβλημα της μη επιδότησης του μεγαλύτερου ποσοστού των μουσικών και γενικότερα των καλλιτεχνών ανά την Ελλάδα, σε αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο, την οποία περνάει ο κόσμος και η χώρα μας. Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα προσώπων της τέχνης και του πολιτισμού, τα οποία συντάσσονται και συνυπογράφουν μαζί μας.

Έτσι γεννήθηκε άμεσα μια δυναμική λίστα, η οποία στόχος μας είναι να διευρύνεται καθημερινά, με νέες υπογραφές. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πρώτους υπογράφοντες, για την άμεση ανταπόκριση και την στήριξη τους! Δίνουν στην προσπάθεια, την αρχική σπουδαία της ώθηση, προς την επιτυχία.

Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες, τους δημιουργούς τους φορείς διαχείρισης, καθώς και τα αδελφά σωματεία μα και όλους τους εμπλεκόμενους η ενδιαφερόμενους, να συνταχθούν στην προσπάθειά μας κάνοντάς την δική τους!

Έτσι θα έχουμε το κύμα που απαιτείται για την αίσια έκβαση που όλοι διακαώς επιθυμούμε.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για το θέμα.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας!

Συλλογή υπογραφών στο facebook. Δείτε τις υπογραφές. Υπογράψτε προσθέτοντας σχόλιο και κοινοποιήστε.

Επικοινωνία:
Δημήτρης Ζερβουδάκης Αντιπρόεδρος τηλ: 6944467632 email: dimzervoudakis@gmail.com
Δημήτρης Σφίγγος μέλος Δ.Σ. τηλ: 6972313257 email: sfingosd@gmail.com