Κατηγορίες
Πνευματικά Δικαιώματα

Ε.Δ.Ε.Μ.: Κάλεσμα Δημιουργών και Δικαιούχων για Υπογραφή Συμβάσεων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

από χτες εκατοντάδες δημιουργοί και δικαιούχοι λαμβάνουν και υπογράφουν τις συμβάσεις τους στην ΕΔΕΜ.
Η διεύθυνση από την οποία λαμβάνετε τις συμβάσεις και τις οδηγίες είναι η εξής:
members@edemrights.gr

Αν δεν έχετε ήδη λάβει τη σύμβασή σας, καλείτε στο 210-3644260.

Η Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΜ κα Λούκα Κατσέλη και ομάδα τεχνοκρατών προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς σε όλα τα τελικά βήματα που χρειάζονται για να λειτουργήσει ο Οργανισμός στις 7 Ιουνίου.

Στόχοι η απαγκίστρωση από το κράτος, η υψηλού επιπέδου τεχνοκρατική διοίκηση, η μεγιστοποίηση των εισπράξεων και των διανομών, ο έλεγχος των δημιουργών στις διανομές τους, η διαφάνεια, η δυναμική επιτέλους είσπραξη από το ψηφιακό τοπίο.

Στόχος επίσης μεγάλος και σημαντικός η ένωση όλων των δημιουργών σε ΕΝΑΝ, ΕΝΩΜΕΝΟ φορέα. Η διάσπαση σε δύο οργανισμούς δεν ωφέλησε κανέναν.Καλούμε την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ να αναστείλει όλες τις δικαστικές ενέργειες εναντίον της ΕΔΕΜ. Από την πλευρά μας, οι δημιουργοί, τα σωματεία και οι εκδότες ελληνικού και ξένου τραγουδιού που στηρίζουν την ΕΔΕΜ έχουμε εξουσιοδοτήσει την κα Κατσέλη να κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να γίνουμε ένα με την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, τώρα που έχουμε πια μεταβεί ολοκληρωτικά από την ΑΕΠΙ και την κρατική εποπτεία της ΕΥΕΔ σε έναν μεγάλο, ανεξάρτητο και με μιαν εξαιρετική διευθύντρια Οργανισμό.

Ας υπογράψουμε λοιπόν, όλοι, άμεσα τις συμβάσεις μας. Και η επόμενη μέρα για το πνευματικό δικαίωμα είναι ήδη εδώ.